Priser

Priser

Fundraising Pro tilbyder både en løsning for dig, der ønsker at betale et mindre beløb hver måned, og dig der gerne vil spare næsten 50% ved at betale én gang årligt.

Du bestemmer prisen!

Alle priser er ekskl. moms. Vi tilbyder også en løsning for lokale foreninger og klubber

månedsmedlemskab

DKK 450 /md.

Fondsdatabase

Nyheder om fonde

Webinarer

QuickClass kursus

Værktøjer og skabeloner

Lukket sparringsnetværk

Rabatter og tilbud

Betal med kreditkort

Betal med faktura

Årsmedlemskab

Vi anbefaler

DKK 235/md.

Betal 2.820 kr. med det samme og spar næsten 50% i forhold til et månedsmedlemskab 

Fondsdatabase

Nyheder om fonde

Webinarer

QuickClass kursus

Værktøjer og skabeloner

Lukket sparringsnetværk

Rabatter og tilbud

Betal med kreditkort

Betal med faktura

Ofte stillede spørgsmål

Er Fundraising Pro noget for mig?

Fundraising Pro er målrettet til kommuner og professionelle institutioner. Vi har barberet alt det unødvendige fra og målretter alt vores indhold til vores medlemmer. Er du fundraiser for en frivillig forening eller organisation, kan vi anbefale vores søstersite, Fundraising Club.

Kan jeg få hjælp til at komme i gang?

Ja, du finder en række hjælpevideoer og artikler i vores support-sektion. Derudover kan du også finde et webinar, hvor vi giver eksempler på optimal udnyttelse af alle værktøjer og underviser i, hvordan du får mest ud af systemet.

Hvor mange fonde er der i databasen?

Vi har gjort et kæmpe arbejde for at udvælge alle de fonde, der er relevante for dig. Vi har frasorteret irrelevante fonde, som din kommune eller institution alligevel ikke kan søge. Vi har ca. 800 fonde i databasen, som vi løbende opdaterer med nye ansøgningsfrister, fonde og puljer.

Hvor ofte kommer der nyheder?

Vi tilføjer relevante nyheder stort set dagligt. Vi tilføjer kun relevante nyheder, som enten er til inspiration eller giver vigtig viden om nye puljer og frister. Du kan selv vælge, om du vil have tilsendt alle nyheder på e-mail, efterhånden som de udgives, eller om du vil nøjes med et ugentligt overblik i din indbakke.

Hvad indeholder webinarerne?

Vores webinarer indeholder bl.a. undervisning, gennemgang af aktuelle puljer, interviews med fonde og interviews med kommuner og professionelle institutioner, der har haft succes med fundraising. Udover de kvartalsvise webinarer kan der komme webinarer med aktuelle emner.

Skal man være med live på webinarerne?

Nej, du behøver ikke være med live på webinarerne. Som udgangspunkt optages alle webinarer og tilføjes til arkivet, så du kan se dem, når det passer dig. Men vi anbefaler, at du er med live, så du får mulighed for at stille spørgsmål til netop dit projekt undervejs.

Hvad er sparringsnetværket?

Sparringsnetværket er en lukket Facebookgruppe, som du får adgang til som medlem i Fundraising Pro. Her kan du stille spørgsmål og få hurtig hjælp af alle de andre medlemmer og af eksperterne. Vi går også nogle gange live med input om aktuelle emner.

Hvilke rabatter og tilbud kan jeg få?

Som medlem af Fundraising Pro får du rabat på konsulentydelser fra Aktiv Fundraising. Her kan du få rabatter på f.eks. startpakker og klippekort. Derudover tilbydes du som medlem også rabatter på kurser udbudt af Aktiv Fundraising.

Hvorfor er Fundraising Pro så billig i forhold til konkurrenterne?

Fordi vi er skarpe på vores indhold. Vi har et indgående kendskab til de 800 fonde, som er relevante for kommuner og professionelle institutioner. Til gengæld holder vi knap så meget øje med de andre 15.200 fonde, der er i Danmark. Det gør både dit og vores arbejde lettere: Du kan nemt finde nålen i høstakken, fordi vi gør høstakken mindre. Og vi kan fokusere ressourcerne og give dig en meget høj service på alt, hvad der er relevant for netop din kommune eller institution. Desuden har vi eksisteret i 20 år og har mange medlemmer, hvilket er med til at holde omkostningerne nede.

bliv medlem i dag

Tilmeld dig nu!

Er du klar til at begynde din fundraising? Så tilmeld dig Fundraising Pro og få alle fordelene med det samme.  

Vi har lavet en introduktionsvideo, hvor du får en hurtig og let tilgængelig guide til vores unikke fondsdatabase, webinarer, netværksgruppe, værktøjer og skabeloner. Så kan du hurtigt komme i gang med at søge.

Fundraising Pro