Om os

Om os

Fundraising Pro er Danmarks bedste medlemssite for kommuner og institutioner, der arbejder professionelt med fundraising. Her får du målrettet information om alle relevante fonde og bliver en del af et stærkt og levende netværk, som kan være med til at løfte din fundraising til et helt nyt niveau.  

Hos Fundraising Pro har vi et indgående kendskab til alle danske fonde og har altid fingeren på pulsen. Vi har et tæt samarbejde med konsulentvirksomheden Aktiv Fundraising, som siden 2008 har hjulpet en lang række kommuner og institutioner med at rejse kapital til projekter over hele landet.

Holdet bag

Steffen Gregersen

Steffen Gregersen

indehaver

Steffen Gregersen har arbejdet med fundraising siden 2008, hvor han startede konsulent-virksomheden Aktiv Fundraising. Steffen har et kæmpestort netværk og enorm erfaring med at samarbejde med foreninger, organisationer, kommuner og relevante fonde på området.

Liselotte Nilsson

content manager

Liselotte er vores superkompetente blæksprutte, som styrer nyhedsformidlingen på vores medlemssite. Liselotte står også for videooptagelser og styrer alle vores sociale medier med hård og kreativ hånd.

MARIA HØHRMANN JENSEN

JUNIOR manager

Maria er vores kommunikative blæksprutte. Hun sørger for at opdatere alle vore medlemmer, holder styr på fondene og meget mere. Du ser bl.a. hendes kreationer i nyhedsbreve, i sparringsnetværket og på sociale medier.

Morten Reil

Morten Reil

journalist

Morten har en skarp pen og stor erfaring som konsulent for Aktiv Fundraising og Fundraising Pro. Morten er ekspert i at spørge ind og finde den rigtige vinkel, så dit fondsprojekt står fuldstændig skarpt.

Ursula Lundgreen

Ursula Lundgreen

kommunikationskonsulent

Ursula har et indgående kendskab til fundraising og projektstyring. Ursula har skrevet flere hundrede fondsansøgninger og ved præcis, hvad der skal til for at hjælpe din forening med at skaffe fondsmidler.

Historien

Fundraising Pro blev stiftet i år 2000 af Lotte Jensen og Jens Hanberg Sørensen under navnet Upfront.net. Vi har igennem mere end 20 år været en af Danmarks største fundraising virksomheder og har hjulpet mange kommuner og institutioner med at rejse fondsmidler. 

I 2021 overtog Steffen Gregersen virksomheden, som kort efter skiftede navn til Fundraising Pro. Vi har stadig et tæt samarbejde med den tidligere ejer, Lotte Jensen, der driver konsulentvirksomheden Up Front Europe. 

Fundraising Pro er en del af virksomheden Fundraising Media ApS, som også står bag medlemsklubben Fundraising Club for foreninger. Vi har et tæt samarbejde med konsulentvirksomheden Aktiv Fundraising.

Fundraising Club - portræt

Bliv medlem af Fundraising Pro i dag.